Bij Payt kunt u kosteloos nieuwe gebruikers toevoegen. Zo kunt u met meerdere debiteurenbeheerders werken binnen één systeem.

Een gebruiker toevoegen kan via de organisatie-instellingen, te bereiken door via het dashboard op 'Instellingen organisatie' te klikken. Het dashboard zoals hieronder als voorbeeld aangegeven bereikt u door geheel links boven in beeld het Payt logo aan te klikken.

Hier is aan de linkerzijde een tab 'Gebruikers' beschikbaar. Een nieuwe gebruiker kan
toegevoegd worden door te klikken op 'Gebruiker toevoegen'.

Vervolgens kunnen de basisinformatie en de rechten van de gebruiker ingesteld worden.

Wanneer de gebruiker is toegevoegd, ontvangt deze een uitnodiging voor de applicatie. De gebruiker kan vervolgens zelf een wachtwoord instellen.

Nota bene; het toevoegen van gebruikers kan alleen gedaan worden door iemand met volledige rechten op organisatieniveau.