Een gebruiker deactiveren kan via de organisatie-instellingen, te bereiken door via het dashboard op 'Instellingen organisatie' te klikken. 

Hier is aan de linkerzijde een tab 'Gebruikers' beschikbaar. Daar kan een gebruiker aangepast worden door op het potloodje te klikken.

Nota bene; het bewerken van andere gebruikers kan alleen gedaan worden door iemand met volledige rechten op organisatieniveau.

Heeft u het antwoord gevonden?