Facturen kunnen door verschillende redenen in het attentiefilter terecht komen. De meeste attentieredenen kunt u zelf oplossen.

Ongelezen berichten - bevat facturen met een ongelezen bericht. U kunt naar de factuur gaan en vervolgens het bericht afhandelen door op 'ongelezen' te klikken.
Openstaande notities - bevat facturen met een niet afgehandelde notitie. U kunt de notitie afhandelen door in desbetreffende factuur onder de notitie op 'afgehandeld' te klikken.
Verstreken betalingsregeling - bevat facturen waarvoor een betalingsregeling is ingesteld, maar waarbij deze niet wordt nagekomen.
Factuurdocument ontbreekt
- bevat facturen waar geen PDF-factuurdocument aan gekoppeld is. Een factuurdocument dient vanuit de boekhouding te worden toegevoegd.
E-mailadres ongeldig - een e-mail kon niet afgeleverd worden op een bepaald e-mailadres. Door naar de betreffende factuur te gaan is er in de tijdlijn aan de rechterkant te zien wat de specifieke reden is dat deze e-mail niet afgeleverd kon worden.
Online betaling geregistreerd - facturen met een notificatie van een online-betaling. De online-betaling dient nog verwerkt te worden in de boekhouding, voordat de betaling definitief is en de factuur kan worden afgerond.
Minimum bedrag bereikt - bevat facturen welke gepauzeerd zijn, omdat het factuurbedrag lager is dan het voor uw administratie ingestelde minimumbedrag.
Betalingsregeling aangevraagd - u kunt uw debiteuren de mogelijkheid geven om een betalingsregeling aan te vragen, deze optie is aan te zetten binnen uw eigen administratie. Als een debiteur vervolgens bij een factuur een betalingsregeling aanvraagt, komt de aanvraag in dit filter terecht.  
Brief retour gekomen -
de brief kon niet worden afgeleverd op een bepaald adres.
Mogelijke boekingsfout -
bevat facturen die meer dan 6 maanden geleden gesloten zijn en tijdens een import weer geopend worden. Ook bevat dit filter facturen waarop teveel geboekt is.

Door de checkbox naast één of meerdere attentiereden(en) aan te vinken, worden alleen facturen met een bepaalde attentiereden(en) getoond.

Heeft u het antwoord gevonden?