Een lijst met debiteuren zonder e-mailadres is te vinden door op de pagina van de administratie te klikken op ‘Debiteuren’ bovenin de balk. Aan de linkerkant is onder ‘Attentie’ een filter te vinden met ‘E-mailadres ontbreekt’.

U kunt e-mailadressen van debiteuren aanpassen in uw boekhouding. Bij de volgende import in Payt, wordt het e-mailadres ook in Payt toegevoegd.

Nota bene; houdt er rekening mee dat Payt alleen de gegevens vernieuwt van debiteuren die op dit moment een openstaande post hebben.