Wanneer een factuur of herinnering niet naar het juiste e-mailadres is verstuurd, dient u eerst het e-mailadres van de debiteur in het bronsysteem (uw boekhoudpakket) aan te passen. Bij de volgende import wordt dit e-mailadres aangepast in Payt. U ziet het nieuwe e-mailadres bij de debiteurgegevens staan.

Vervolgens klikt u binnen de detailpagina van de desbetreffende factuur op 'E-mail', aan de rechterkant van de pagina op de tijdlijn.

Onder de e-mail staat tot slot de knop 'Opnieuw verzenden'. De factuur of herinnering wordt vervolgens naar het aangepaste e-mailadres verzonden.

Indien de factuur geblokkeerd staat wegens een foutmelding met betrekking tot de verzending van de e-mail, dan dient u de factuur via de knop 'Acties' zelf te hervatten.

Let op: Het is niet mogelijk om verzamelherinneringen opnieuw te verzenden.