Er kunnen verschillende redenen zijn om uw administratie tijdelijk te pauzeren. Het kan verstandig zijn om de administratie te pauzeren op het moment dat de automatische importeertaak niet lukt.

Ook wanneer u op vakantie gaat en de boekhouding niet bijgewerkt wordt door een collega, kan het verstandig zijn om de applicatie op de pauzestand 'herinneringen gepauzeerd' te zetten.

Het verschil tussen de pauzestanden 'Herinneringen gepauzeerd' en 'Volledig gepauzeerd' zit in de stap factuurverzending, deze wordt bij gebruikmaking van de pauzestand 'Volledig gepauzeerd' niet uitgevoerd.

Dit kunt u per administratie instellen door vanaf het Dashboard van de administratie naar de administratie-instellingen te gaan. Vervolgens kunt u onder de tab Factuurtraject de administratie op Herinneringen gepauzeerd zetten.

Vergeet niet om onderaan de pagina op de knop 'Wijzigingen opslaan' te klikken.