In de onderstaande tekst leest u welke e-mailadresvelden Payt ophaalt en op welke manier deze gebruikt worden.

PDF van de facturen - aangemaakt in Twinfield

Wanneer de PDF van de facturen in Twinfield wordt aangemaakt én Payt gaat de factuurverzending voor u doen, dan moet er in Twinfield per debiteur onder de tab Overig>Elektronisch factureren het e-mailadres van de FTP van Payt worden ingevuld, zodat de PDF's naar de FTP worden verzonden. Dit e-mailadres ontvangt u tijdens de implementatie van een medewerker van Payt. De PDFs van de facturen gaan dan alleen nog naar Payt!

Goed om te weten: het is mogelijk om in Twinfield in één keer de gegevens van de debiteuren te downloaden in een Excel-bestand en later weer in te laden met de gewijzigde e-mailadressen.

De PDFs van facturen kunnen dus niet ingeladen worden vanuit Twinfield op het moment dat de factuurverzending niet via Payt gaat.

E-mailadres FTP-server invullen in Twinfield.

PDF van de facturen - aangemaakt in een ander pakket

Wanneer de PDFs van facturen in een ander pakket worden aangemaakt kunnen deze mogelijk in BCC naar ons worden verzonden. In een aantal pakketten is daarvoor speciaal voor Payt een veld beschikbaar.

E-mailadres voor factuurverzending

Wanneer Payt de factuurverzending voor u doet, kunt u in Twinfield bij de debiteur onder Adressen>Factuuradres het e-mailadres voor factuurverzending invullen.

E-mailadres factuurverzending invullen in Twinfield

E-mailadres herinneringsverzending

Standaard gaan herinneringen naar hetzelfde e-mailadres als het e-mailadres dat voor factuurverzending wordt gebruikt. Wanneer u de herinneringen naar een ander e-mailadres wilt versturen, dan kunt u dit e-mailadres invoeren in Twinfield bij de debiteur onder Kredietbeheer.

E-mailadres voor herinneringen invullen in Twinfield