Gebruikers kunnen verschillende rechten toegewezen krijgen. Om de rechten van uw gebruikers te vinden, gaat u via de organisatie instellingen naar het tabblad "Gebruikers".

Binnen Payt kunnen rechten op organisatie- en administratieniveau toegekend worden:

• organisatie-niveau - wanneer rechten op organisatieniveau worden toegekend gelden deze automatisch ook voor alle onderliggende administraties. De gebruiker heeft toegang tot alle administraties.
  • per administratie - waarbij tot één of meerdere administraties toegang kan worden gegeven.

Daarnaast zijn er verschillende toegangsniveaus die toegewezen kunnen worden:

• Volledige rechten - de gebruiker heeft alle mogelijkheden binnen Payt, waaronder pauzeren, betalingsregelingen aanmaken en het versturen van berichten richting de debiteur.
  • Beperkte rechten - de gebruiker heeft rechten tot inzien van de aanwezige gegevens en kan notities maken.
  • Geen rechten - door deze optie te selecteren krijgt u de mogelijkheid om een gebruiker rechten per administratie toe te kennen. Ook hier heeft u weer de mogelijkheid om te kiezen tussen 'geen rechten', 'beperkte rechten' en 'volledige rechten'.