Wilt u naast inloggen met een wachtwoord een extra factor instellen? Payt heeft sinds kort de mogelijkheid om twee-factor-authenticatie in te stellen.

Om twee-factor-authenticatie in te schakelen klikt u in de rechterbovenhoek van het scherm op uw naam. Zo komt u op de pagina van uw gebruiker terecht.

Op deze pagina vindt u de knop:

'Tweestapsverificatie instellen'

Wanneer u hierop klikt krijgt u de mogelijkheid een QR-code te scannen met de app Google Authenticator op uw mobiele telefoon. Vervolgens genereert Google Authenticator een 6-cijferige code die u in Payt moet invoeren om de twee-factor-authenticatie te activeren.

Belangrijk
Er worden direct na de activatie van twee-factor-authenticatie een aantal beveiligingscodes getoond welke u goed moet bewaren. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken als u uw telefoon kwijt bent.