In een zaak worden incassokosten en wettelijke rente berekend aan de debiteur, deze kosten worden echter niet in uw boekhouding geregistreerd. Daarom is het noodzakelijk deze zelf in Payt in te voeren.

Dat kan geregistreerd worden op de pagina van de zaak, door op de knop 'Nieuwe betaling' te klikken. Tevens is het hier mogelijk om een kwijtschelding door te geven.

Betaalt de debiteur een incassozaak online via de betaalmogelijkheden van Payt? Dan worden deze kosten door Payt als betaald geregistreerd. Wij weten dan zeker dat de incassokosten en rente betaald zijn.