U kunt uw eigen administratie aanmaken in de Payt omgeving. Hiervoor gaat u naar de instellingen van uw organisatie. Deze instellingen vindt u op het organisatiedashboard waar u terecht komt als u inlogt. Deze pagina bereikt u ook door op het Payt logo links bovenin te klikken.

Ziet u deze knop niet? Dan heeft u niet voldoende rechten. Voor het aanmaken van een extra administratie heeft u volledige rechten op organisatieniveau nodig.

Hier klikt u op Instellingen organisatie.

Hier klikt u op Administraties > Administratie toevoegen.

Vervolgens krijgt u het onderstaande scherm te zien. Voor het voltooien is het nodig dat alle informatie wordt aangeleverd. Als kolommen leeg worden gelaten kan de administratie niet worden aangemaakt.

Zodra de gegevens zijn toegevoegd, bestaat de administratie. Hierna moet u vier verschillende stappen doorlopen:

• Gegevens aanvullen
  • Instellingen factuurtraject doorvoeren
  • Instellingen incassotraject doorvoeren
  • Koppeling met uw boekhoudpakket maken

Indien u later verder wilt gaan met het live zetten van uw administratie dan kunt u de checklist later hervatten. U kunt op elk moment verder gaan met het afhandelen van de checklist.

Als u hulp nodig heeft bij het live zetten van uw administratie, start dan een gesprek met de servicedesk via het chaticoon rechts onderin. Zij helpen u graag verder.