Tijdens het aanmaken van uw administratie doorloopt u 4 verschillende stappen:

• Gegevens aanvullen
  • Instellingen factuurtraject doorvoeren
  • Instellingen incassotraject doorvoeren
  • Koppeling met uw boekhoudpakket maken

In dit artikel vindt u hoe u een koppeling kunt maken met uw boekhoudpakket. Met een aantal pakketten heeft Payt een standaard koppeling, deze zijn te vinden in het schema. Door te klikken op uw boekhoudpakket geeft u Payt toestemming om de informatie uit uw boekhoudpakket op te halen. Zodra de koppeling is gemaakt zal Payt dagelijks geautomatiseerd uw openstaande posten importeren.

Wanneer uw boekhoudpakket hier niet tussen staat dan kan een partner van Payt de koppeling voor u maken. Kies in dat geval voor 'ander boekhoudpakket'. Payt zal contact met u opnemen om de koppeling te realiseren.

Heeft u hier vragen over? Neem dan via de chatfunctie contact op met de servicedesk.

Meer informatie over het importeren van uw openstaande posten? Lees dan het artikel ‘importeren van gegevens’. Indien u later wilt koppelen met een ander boekhoudpakket (i.v.m. een migratie bijvoorbeeld) dan kan de servicedesk u hier verder bij helpen.