U kunt een handtekening instellen door een tekst toe te voegen aan het tekstveld 'onderschrift berichten'. Dit veld is alleen geschikt voor tekst, het is niet mogelijk om HTML-code of afbeeldingen toe te voegen.

Onderschrift berichten instellen
Nadat u bent ingelogd, klikt u rechtsboven op uw gebruikersnaam. Daarna voegt u in het tekstveld 'onderschrift berichten' een tekst toe. Tot slot klikt u onderaan op de knop 'Wijzigingen opslaan'.

Bericht versturen
Indien u aan de rechterkant op de tijdlijn een nieuw bericht aanmaakt, zal de ingestelde tekst vervolgens automatisch bij ieder door u aangemaakt bericht verschijnen.