Iedere dag vindt er een automatische import plaats in de avond/nacht. Hierbij worden factuurgegevens ingeladen en factuurdocumenten gekoppeld. Indien er overdag een wijziging in de boekhouding is geweest, dan zal deze wijziging in de avond/nacht worden geïmporteerd en de volgende dag in Payt zichtbaar zijn.

Let op: wijzigingen worden alleen geïmporteerd indien er sprake is van openstaande facturen.

Indien gewenst is het mogelijk om tussentijds een import te starten. Voor administraties waarbij voor de import een CSV-bestand wordt aangeleverd is het een voorwaarde dat er een nieuw CSV-bestand beschikbaar is.

Vanuit het dashboard van de administratie kunt u klikken op 'Importeren'.

Vervolgens klikt u op de knop 'Direct importeren'. De import zal dan gestart worden, afhankelijk van het aantal facturen zal dit enige tijd in beslag nemen.

Na de import kunt u via de pagina 'Importeren' klikken op een import, om de import-rapportage in te kunnen zien. In de rapportage kunt u zien welke wijzigingen tijdens de import zijn doorgevoerd.