Het is belangrijk om uw gegevens na verhuizing zo snel mogelijk aan te passen. Deze gegevens worden naar uw eigen debiteuren gecommuniceerd en daarnaast worden de facturen van Payt ook geadresseerd aan dit adres.

Welke gegevens kan u zelf aanpassen?
Op het dashboard van uw administratie kunt u doorklikken naar administratie-instellingen. Vervolgens komt u op de pagina 'Gegevens' terecht. Er zijn een aantal gegevens die u zelf kunt aanpassen. Dit betreft uw adresgegevens en briefgegevens.

Vergeet niet om onderaan de pagina op de knop 'Wijzigingen opslaan' te klikken.

Welke gegevens moet Payt voor u aanpassen?
Binnen het tabblad 'Betalingen', ziet u de bankgegevens van uw administratie. Deze bankgegevens zijn alleen door Payt aan te passen. Ook de BIC-gegevens kunnen alleen door Payt aangepast worden. Hiervoor kunt een medewerker van de servicedesk benaderen.