Het is vanaf nu mogelijk om de eerstvolgende stap van uw factuur op een datum naar keuze in te plannen. U kunt de volgende stap gemakkelijk wijzigen door op het kalender icoontje naast "Stap overslaan" te klikken.

Plan dan de volgende stap opnieuw in en klik op "Opnieuw inplannen". Bij het opnieuw inplannen van uw factuur wordt rekening gehouden met feestdagen, weekenden en toegestane verzenddagen.

Let op: indien u de knop "Stap overslaan" niet ziet, dan dient de factuur eerst gepauzeerd te worden.